Silikonske proteze za ispravljanje zuba

od strane | apr 4, 2021 | Ortodoncija

Silikonske proteze za ispravljanje zuba (folije) su jedna od najnovijih tehnika i omogućuju ispravljanje zuba na diskretan i estetski način.

Prikaz-silikonske-proteze-za-ispravljanje-zuba-kako-ga-u-krupnom-kadru-drzi-zenska-osoba-koja-je-zamagljena-u-pozadini

SIlikonske proteze za ispravljanje zuba (folije) su dizajnirane da isprave lakše i srednje teške promene položaja zuba. Radi se 3D snimak trenutne pozicije zuba i uz pomoć tehnologije digitalnog skeniranja se izrađuju silikonske proteze (folije), koje ispravljaju zube.

Najčešće se pomeraju prednji zubi. Silikonskim protezana za ispravljanje zuba (folijama) nije moguće ispraviti veće nepravilnosti.

Prikaz-zenske-osobe-kako-proba-silikonsku-protezu-za-ispravljanje-zuba

Silikonske proteze za ispravljanje zuba su tanke i prozirne folije zbog čega su vrlo diskretne i estetski neupadljive. Prilagođavanje je kratkotrajno i ne utiče na govor.

Kada se sIlikonske proteze za ispravljanje zuba (folije) nose, a kada skidaju?

Za najbolje rezultate je važno biti maksimalno posvećen što podrazumeva nošenje sIlikonskih proteza (folija) gotovo celog dana i cele noći. Skidaju se za vreme obroka, lako se očiste i vrate. U većini slučajeva tretman traje od 3-9 meseci. Tretman se sastoji od seta folija koje menjate na 4 nedelje.

Koliko mi različitih sIlikonskih proteza za ispravljanje zuba (folija) treba od početka do kraja?

Prva folija se dobija na osnovu skenirane trenutne situacije, a zatim se nastavlja sa pomeranjem zuba novim folijama. Obično je za dobre rezultate potrebno 4-6 folija.

Zanima vas više o folijama za ispravljanje zuba? Cenu i još bitnih detalja saznajte >>ovde<<.

Folije možete da skidate po želji, tako da dužina terapije zavisi samo od vas. Redovnim nošenjem, uspeh je zagarantovan!

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *