Viniri ili fasete mogu biti izrađjeni od keramike, a postoje i kompozitni viniri. Naš fokus su keramički viniri, koje isključivo izrađujemo, jer kada je estetika i funkcionalnost u pitanju, oni nemaju premca.

Keramički viniri u proseku mogu biti debeli svega 0.5 mm, a u isto vreme da budu izuzetno čvrsti. To znači da je potrebno ukloniti svega 0.5mm pri obradi zuba da bismo imali prostora za vinir!

Takodje, često je moguće da nam uslovi u ustima dozvoljavaju da postavimo vinire i bez ikakvog brušenja i to su NO PREP VINIRI. Savršenstvo osmeha bez brušenja zuba!

DA LI JE MOGUĆE ODABRATI IZGLED BUDUĆIH VINIRA?

Da, pre izrade definitivnih, izađuju se plastični viniri koji se nose određeno vreme i moguće je na osnovu njih tačno reći kakav bi definitivni izgled keramičkih vinira bio zadovoljavajući. Nakon perioda od nedelju dana ili više, pristupa se izradi i postavci keramičkih vinira.

DA LI SU POTREBNI ODREĐENI USLOVI DA BI SE URADILI VINIRI?

Potrebno je da nam zubi budu pre svega zdravi i bez velikih kvarova.

Takođe je poželjno da su zubi u zubnom nizu u kom nema preterano odstupanja. U tom slučaju biće sa miminalnim ili potpuno bez brušenja moguće uraditi kompletnu pripremu za keramičke vinire.

Keramički viniri su definitivno vrhunac estetike i rezultati sa njima su izvandredni. Pratite nas, ako vas već sada zanima više, možete detaljnije pogledati na našem sajtu – trenutno je akcija gde je cena vinira 190 :
http://dentalia.rs/viniri

Leave a Reply

Next Post

VAĐENJE UMNJAKA

Thu Dec 12 , 2019
Umnjaci su 8. zubi i najudaljeniji zubi u zubnim nizovima. Mogu nam olakšavati ishranu, ali kod velikog broja ljudi, mogu zadavati i razne probleme. Zubi […]
error: Content is protected !!